Bokning & priser

När du som privatperson har en fotografering med mig sker den i två steg: fotografering och bildvisning. Först betalar du en fotograferingsavgift och i den ingår inga bilder, för det bestämmer du först efteråt vad du vill köpa. Detta för att du helt själv ska få bestämma hur mycket bilder du vill ha. Istället för att bli bunden till ett visst antal bilder om du hade köpt ett färdigt paket.

Du väljer alltså bara de bilderna du älskar!

Steg 1 - Fotografering

Ni välkomnas till min studio där vi fotar med olika bakgrunder, rekvisita och ni får gärna ha olika ombyten med så att vi kan variera. Eller så möts vi upp på en väl vald plats utomhus för fotografering.

När fotograferingen är klar så får ni gå hem och fundera på hur ni vill använda era bilder hemma. Vill ni bara ha digitala bilder eller skulle det vara fint med tavlor på väggen? Kanske ett album?

Steg 2 - Bildvisning

Innan ni har gått hem från fotograferingen har vi bokat en tid för bildvisning. Detta sker oftast inom en vecka från fotograferingsdatumet. Då kommer ni tillbaka hit och får i lugn och ro tillsammans med mig gå igenom bilderna som vi tog. Jag har då sorterat ut ca 30 bilder som är de absolut bästa från fotograferingen vi gjorde.

Här väljer ni då ut era favoriter och vi diskuterar vad ni vill göra med bilderna. Sedan bestämmer ni vad ni vill beställa och betalar på plats eller med faktura.

Prislista Digitala bilder

Prislista Produkter

Hos mig kommer ni att kunna beställa exklusiva, högkvalitativa printade produkter. T ex tavlor, album, artblocks och tavelmoduler.

Skicka förfrågan om fotografering här

Hur går det till?

1

När du bestämt dig för vilken fotografering du är intresserad av så fyller du en förfrågan och skickar in. Beskriv gärna så mycket du kan om vad du tänkt dig för något. Är du osäker så fyller du i det du vet. Så pratar vi ihop oss du och jag om ett perfekt upplägg.

2

Jag återkopplar och föreslår tid och plats, alternativt bekräftar om du önskat ett specifikt datum. När vi bestämt fotodag så skickar jag faktura på fotograferingsavgiften.

3

Du betalar fotograferingsavgiften/bokningsavgiften och tiden är nu 100% bokad. Yay!

4

Jag mejlar ut information om fotograferingen, kompletta prislistor och annat matnyttigt inför din fototid. Dagen innan din fototid kommer du att få påminnelse på sms.

5

Dagen är kommen! Det är dags för din fotografering. Mer info om denna har du fått i tidigare mejl.

6

Efter fotograferingen bokar vi in en tid för bildvisning. Då kommer du tillbaka till mig för att i lugn och ro kolla på bilderna, klämma och känna på produkter och väljer vad du vill köpa.

7

Inom ungefär 1-2 veckor får du dina produkter levererade. Jag hoppas att du är mer än nöjd och att vi ses igen i framtiden!