Om Sofie

Jag är en driven tjej från Värmland, men som numera bor strax utanför Köping i Västmanland. Där har jag hittat mitt paradis och bor tillsammans med sambo och bonusbarn. Här bor även hunden Otto och katterna Sigge och Kattis. Samt cirka sju höns.

Jag har fotograferat i stort sett hela mitt liv och drivit företag sedan 2010. Det är väldigt varierat med motiv framför kameran och det älskar jag! Det är allt från actionbilder och produktbilder till ljuvliga porträtt och bostadsfoton. Genomgående i mina bilder oavsett vilket motivet är KÄNSLAN! Att förmedla känslor i mina bilder är det viktigaste för mig, för då vet jag att du som kund alltid blir nöjd.

När du anlitar mig får du en lyhörd, nyfiken och engagerad fotograf som kommer göra allt och lite till för att du ska bli nöjd. Helst mer än nöjd.

Oavsett vad du vill ha fotat, filmat, skrivet eller designat så är du välkommen att höra av dig. Jag levererar alltid kvalité!